De vaste stageplaatsen zijn als volgt:   

Dienstencentrum Rotterdam  

Het DC in Rotterdam heeft elk halfjaar 2 stageplekken voor MBO studenten Social Work of Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Hier draai je mee op de inloop of activering.  

Forensische zorg in Epe  

Epe heeft elk jaar 1 stageplek voor een HBO student. Je kunt een jaar stagelopen en draait mee met de persoonlijk begeleiders van onze forensische cliënten op onze Beschermd Wonen locatie.  

Er is elk halfjaar 1 stageplek voor een MBO student, in de richting van Social Work. Je draait mee met de werktrajectbegeleiding op onze Beschermd Wonen locatie voor forensische cliënten. 

Woerden 

Woerden heeft elk halfjaar 1 stageplek voor een MBO student, in de richting van Social Work. Je draait mee met het ambulante team.  

Rotterdam Delfshaven en Kralingen  

WTB heeft elk jaar 1 stageplek voor een student MBO/HBO. Je draait mee bij de projecten die cliënten aanzetten tot activering en een stap verder helpen op de participatieladder.  

Houten 

Op het Centraal Bureau in Houten is jaarlijks een stageplaats bij ICT, Finance en HRM. MBO of HBO kan allebei. In de toekomst bieden we ook stages aan bij andere teams.  

Afstudeerstage  

Wij staan open voor afstudeerstages. Dit is maatwerk en meestal op aanvraag. Wanneer we zelf een thema hebben aangedragen bij wat hogescholen, zetten we deze ook uit als vacature op deze pagina.