Door Ontmoeting te steunen draagt u bij aan:

 • Continuïteit van onze zorg. Hierdoor kunnen wij ons werk op straat en aan huis blijven doen. Niet al onze zorg wordt gesubsidieerd en gefinancierd.  
 • Pastorale zorg. We brengen cliënten in aanraking met de Bijbel en geloven dat dit een grote uitwerking kan hebben op hun hart en leven.  
 • Essentiële producten die onze cliënten niet kunnen betalen. Bijvoorbeeld een tandartsbezoek, of nieuwe schoenen voor het zoontje van een cliënt die krap bij kas zit.   
 • Producten en diensten – van verf tot tuingereedschap– is zeer welkom op onze locaties.  
 • Een stem voor onze doelgroep. Door Ontmoeting te steunen bent u een stem voor onze cliënten. Hun problematiek is niet bij iedereen in Nederland bekend. 

Hoe kunt u steunen?

 • Ondernemersnetwerk
  Word lid van ons ondernemersnetwerk. Hiermee schept u een stevige basis voor ons werk onder dak- en thuislozen, ex-verslaafden en gedetineerden.
  Aanmelden voor het ondernemersnetwerk 
 • Financiële bijdrage
  Veel ondernemers hebben in hun begroting de post: “goede doelen”. Mogen we rekenen op uw bijdrage voor de ondersteuning van ons werk?
  Ga naar doneren.
 • Beleg in woningen voor cliënten
  Beleggen met maatschappelijke impact? Ondersteun Ontmoeting bij de aankoop van vastgoed.
  Ga naar Ontmoeting Vastgoed 


Tip: Vakantiegeld
. We geven onze werknemers jaarlijks ‘vakantiegeld’. Mag ik u vragen om dit bedrag te schenken aan Ontmoeting? Mogelijk heeft u een werknemer minder dit jaar of een financiële meevaller?  

Tip: Eindejaarsbijdrage: Aan het eind van het jaar kijken veel ondernemers ‘hoe de vlag erbij hangt’. Hebben we genoeg winst gemaakt? Mag ik u dan vragen om dan te denken aan de duizenden mensen die we helpen, maar die niets hebben? Geen idee waar ze morgen slapen of wat ze eten? 

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn gift overmaken?

  Wat fijn dat u ons wilt ondersteunen! Op verschillende manieren: u klikt HIER of, u maakt uw bijdrage over op rekeningnr. NL35RABO0387669140. 

 • Ik wil een schenkingsovereenkomst voor Ontmoeting tekenen

  Dat is mooi! We sturen deze naar u op. Deze kunt u dan naar behoefte invullen en terugsturen. U kunt contact opnemen met Gert: gberkel@ontmoeting.nl  

 • Ik wil meer informatie over projecten zodat ik gericht kan 'geven'

  Geweldig dat u gericht wilt geven; het mooie is dat u het project ook echt kunt ‘volgen’.  We sturen u eerst informatie toe en daarna kunnen we, desgewenst, het project doorspreken.  

  De z.g. ‘nul-status’, wat we hopen te bereiken en natuurlijk aan het eind het resultaat wat we mede dankzij u, mogen bereiken. Misschien wilt u ons ook bijstaan met kennis en kunde zodat, met uw professionaliteit, het wellicht beter en sneller kan.

  Neem contact op met Gert: gberkel@ontmoeting.nl 

 • Waar komt mijn bijdrage terecht?

  Uw bijdrage gaat regelrecht naar de hulp aan onze cliënten, hun huisvesting, ontwikkeling en zorg. U kunt dat ook echt ‘zien’, van harte welkom op onze locaties! 

 • Het is toch een taak van de overheid?

  Zeker! Tegelijk weten we dat de nood in de dagelijkse praktijk complex is. Er zijn veel gevallen waarin mensen toch geen financiële of medische hulp kunnen krijgen. Ontmoeting ziet het daarnaast als een christelijke taak om er te zijn voor onze kwetsbare medemens en hen te helpen waar mogelijk. 

 • Hoe kan ik lid worden van het ONO-netwerk?

  Van harte welkom! Neem graag contact met mij op via het formulier of per mail (gberkel@ontmoeting.nl); dan stemmen we met u af wat voor u haalbaar is en, belangrijk: wat het u oplevert. Want dat is niet gering. Het is echt waardevol om lid te zijn van ons ondernemersnetwerk. Van harte uitgenodigd. 

 • Kan ik een factuur krijgen?

  Hier werken we met alle plezier aan mee.

 • Is mijn bijdrage fiscaal aftrekbaar?

  Gelukkig wel, want wij zijn een ANBI Stichting. Dus u kunt het zo bij de aftrekposten optellen. Dat geeft u weer extra financiële ruimte!

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen of wilt u verder de mogelijkheden verkennen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Gert Berkel

Relatiebeheerder bedrijven

06 416 125 61 gberkel@ontmoeting.nl