Epe

Heerderweg 49, 8161 BL Epe

030 635 40 90

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 16.30
Epe@ontmoeting.nl
locatie--blue

In Epe biedt Ontmoeting vanuit haar locatie een woonplek aan cliënten die extra zorg nodig hebben; zorg op maat. Op ons eigen terrein hebben we verschillende appartementen. Medewerkers zijn dichtbij en bieden (intensieve) woonbegeleiding aan. We houden rekening met de wensen en mogelijkheden van elke bewoner. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om met respect en waardigheid behandeld te worden.

Wat wij bieden in Epe

Voor verwijzers

We begrijpen dat het leven soms onverwachte uitdagingen met zich meebrengt. In Epe en omgeving bieden we specialistische begeleiding. Cliënten werken en wonen op het terrein van Huize Norel. Daar volgen zij een verplicht activeringsprogramma, dat bestaat uit werk, sport en creatieve activiteiten. Elke dag zijn er woon-werkbegeleiders aanwezig, elke week spreekt de cliënt zijn persoonlijk begeleider en zo nodig is er een budgetcoach.

Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe gewerkt kan worden aan alle vragen die er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan. Wil jij een cliënt doorverwijzen, zoek je een vrijwilliger voor één van jouw cliënten of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

Even sparren of aanmelden?