Na uw overlijden blijven er bezittingen over. Hoe u deze verdeelt, neemt u op in uw testament. Heeft u er ook wel eens over nagedacht om aan een goed doel na te laten? Zo zorgt u, ook na uw overlijden, voor perspectief in het leven van mensen in een kwetsbare positie.

Hoe kunt u ons steunen?

  • Gebed We mogen ons werk doen in afhankelijkheid van God. Uw gebed is nodig. Wilt u bidden voor zegen op ons werk?
  • Nalatenschap Door Ontmoeting op te nemen in uw testament, zorgt u ervoor dat er ook na uw overlijden hoop en perspectief geboden kan worden aan mensen in een kwetsbare positie.
  • Schenking Ons werk kunnen we niet doen zonder de trouwe steun van onze achterban. Met een schenkingsovereenkomst steunt u ons werk voor een langere periode.

Leren leven door na te laten

Wilt u bijdragen aan een betere wereld, ook als u er niet meer bent? Met een nalatenschap aan Ontmoeting kunt u het verschil maken in het leven van kwetsbare mensen in Nederland.

In onze informatiebrochure geven we tips van een notaris en delen we manieren waarop u kunt geven.

 

 

Periodieke schenking

Wanneer u Ontmoeting voor een langere periode structureel wilt steunen, is een schenkingsovereenkomst een aantrekkelijke regeling. Deze manier van geven levert namelijk veel rendement voor uzelf en/of voor Ontmoeting op via belastingteruggave.

Bij een schenkingsovereenkomst van ten minste vijf jaar is het jaarlijks te schenken bedrag aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een schenkingsovereenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie.