Woerden

Rembrandtlaan 2, 3443 EG Woerden

030 635 40 90

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 16.30
woerden@ontmoeting.nl
locatie--blue

In Woerden biedt Ontmoeting verschillende vormen van hulpverlening. Van ambulante begeleiding en maatjestrajecten tot aan het bevorderen van de Nederlandse taal. Onze missie is: een plek bieden waar mensen uit alle hoeken van de samenleving zich thuis voelen, gezien worden en waar zij zich kunnen ontwikkelen. Waarbij eigen kracht van cliënten, hun sociale netwerk en de inzet van vrijwilligers optimaal benut worden.

Wat wij bieden in Woerden

Voor verwijzers

In Woerden staan we met alle activiteiten midden in Woerden en bieden we specialistische begeleiding. Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe gewerkt kan worden aan alle vragen die er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan.

Wil jij een cliënt doorverwijzen of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met Annemijn van Gurp: avgurp@ontmoeting.nl

Extra aanbod in Woerden

 • Taal in de wijk

Met ‘Taal in de wijk’ willen we graag het sociaal isolement van allochtone vrouwen verminderen en hun participatie in de samenleving bevorderen.

Met hulp van docenten wordt op verschillende niveaus de Nederlandse taalvaardigheid van de vrouwen geoefend en verbeterd. Na afloop van de taalles wordt met elkaar koffie of thee gedronken en nagepraat.

‘Taal in de wijk’ vindt elke maandag van 9.30 tot 10.45 uur in de Kruiskerk, Mesdagplein 2.

Winkel

Samen met Stichting De Terugwinning hebben we de handen ineen geslagen voor een winkel: De Meubelbrigade. Deze winkel heeft leuke meubels en woonaccessoires.

Even sparren of aanmelden?

 • Contact locatie Woerden

  Rembrandtlaan 2, 3443 EG Woerden 030 635 40 90

  Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 – 16.30

  woerden@ontmoeting.nl
  Annemijn van Gurp

  Ambulante begeleiding, Wonen

  Frits Budding

  Ambulante begeleiding

  Arnold van den Berg

  Ontmoetingnetwerken

  Annemijn van Gurp

  Wonen