Alkmaar

Waterhoenstraat 18A, 1826 JK Alkmaar

030 635 40 90

Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 9.00 - 16.30
alkmaar@ontmoeting.nl
locatie--blue

In Alkmaar biedt Ontmoeting verschillende vormen van hulpverlening. Onze missie: een plek bieden waar mensen zich thuis voelen, gezien worden en waar zij zich kunnen ontwikkelen. Waarbij mensen in een kwetsbare positie in hun kracht gezet worden en weer meedoen in de maatschappij. We streven ernaar om een verschil te maken in het leven van mensen. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning op maat.

Wat wij bieden in Alkmaar

Woonlocaties in Alkmaar

Voor verwijzers

In Alkmaar en omgeving bieden we specialistische (ambulante) begeleiding, om individuen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen kracht en balans in het leven.

Voor wie langdurige en intensieve begeleiding in de thuissituatie nodig heeft, biedt Ontmoeting Beschermd Thuis. Een vorm van intensieve ambulante hulpverlening waarmee wordt voorkomen dat problemen zo oplopen dat het niet meer haalbaar is om thuis te blijven wonen.

Beschermd Wonen is er wanneer het nodig is om psychische en praktische ondersteuning te krijgen op alle leefgebieden met als doel zo zelfstandig mogelijk te leren leven.

Mensen met psychische problematiek en/of LVB problematiek zijn welkom bij ons. Beschermd Wonen is mogelijk met een WMO indicatie voor beschermd wonen of met een WLZ indicatie(3VG, 4VG of 6VG) en GGZ Wonen 1, 2 en 3.

Al onze medewerkers werken met de SRH methodiek die gericht is op ‘present zijn’. Vanuit de relatie met de cliënt wordt samen gekeken hoe gewerkt kan worden aan alle vragen die er zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met kwetsbaarheid, kracht, talent en netwerk. Ontmoeting biedt diverse vormen van begeleiding aan. Wil jij een cliënt doorverwijzen, zoek je een vrijwilliger voor één van jouw cliënten of heb je meer informatie nodig?

Neem dan contact op met één van onze contactpersonen onder aan de pagina.

Even sparren of aanmelden?