Jouw werk verandert levens!

vacatures
ambulant-begeleider-begeleidt-cliënt

Bij Ontmoeting ondersteun je cliënten bij verschillende hulpvragen, bijvoorbeeld op het vlak van dak- en thuisloosheid,  sociale, psychische en financiële problemen en herstel na detentie. Dit kan door ambulante begeleiding, dagbesteding, werktrajectbegeleiding, veldwerk of een functie op kantoor.  

Stap voor stap loop jij met de ander mee. Door hoogte – en dieptepunten. Jij ziet de mens achter de moeilijke omstandigheden. Ben jij klaar om levens te veranderen?   

Jouw betekenis voor cliënten

Werken in een team

Ontmoeting als werkgever

Geen passende vacature?

Niet gevonden wat je zocht, maar wel enthousiast om bij Ontmoeting te komen werken? We horen graag van je! Meld je aan voor onze job alert, of neem contact op met Annet Zwaneveld, onze recruiter. Stuur een mailtje naar HRM@ontmoeting.nl, of bel naar 030 635 40 90.  

Daarom werken bij Ontmoeting!

 • Werken vanuit relatie en vertrouwen

  Wij werken met de SRH-methodiek en vanuit de presentiebenadering. Hierbij zijn luisteren, contact van mens tot mens en maatwerk essentieel.  Werken vanuit relatie en vertrouwen zie je terug in de samenwerking met je team en je leidinggevende.  

 • Het geloof in God handen en voeten geven

  Jij ziet de ander zoals God hem of haar ziet: als een mens van grote waarde. Met eigen krachten en talenten. Jij werkt in een hecht team van christelijke collega’s. Bekijk ons visiedocument.

 • Werken vanuit de DOEN-cultuur

  DOEN staat voor Duidelijk, Open, Eerlijk en Nabij. Deze woorden kenmerken onze communicatiestijl naar cliënten, partners en collega’s.  

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden

  We volgen de CAO Sociaal Werk. Je krijgt een Individueel Keuze Budget waarbij je zelf de keuze maakt hoe je dit wilt inzetten door bijvoorbeeld uitbetaling, vrije dagen of de verrekening met een fiets.  Daarnaast heb je een persoonlijk Loopbaanbudget die je kan inzetten voor persoonlijke ontwikkeling of jouw vitaliteit.  

We willen je graag ontmoeten! Zo verloopt je sollicitatie bij Ontmoeting

Stap 1 – Jouw sollicitatie   

Heb je een vacature gezien die bij je past? Solliciteer dan via het formulier bij de vacature. WJe krijgt een ontvangstbevestiging van de sollicitatie en we nemen uiterlijk een dag na de sluitingsdatum contact met je op.  

Stap 2 – Beoordelen sollicitatie   

De selectiecommissie beoordeelt de kandidaten. Zijn we nieuwsgierig naar jou? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. 

Stap 3 – Sollicitatiegesprek op de locatie 

We maken graag kennis met jou op de locatie waar je gaat werken. In het gesprek horen we graag nog meer over jouw motivatie en ervaring, in het gesprek wordt ook ingegaan op de identiteit en cultuur van de organisatie.  

Stap 4 – Is er een match?  

Als beide kanten enthousiast zijn, volgt er nog een gesprek met de manager. Bij een positieve indruk, wordt een arbeidsvoorwaardengesprek met HR ingepland.  Bij enkele sollicitatieprocessen volgt er nog een aanvullend gesprek of een assesment.  

Na het arbeidsvoorwaardengesprek worden aanvullende gegevens (digitaal) bij jou aangevraagd, een VOG aangevraagd en een arbeidsovereenkomst opgesteld. Het team neemt contact met je op om je eerste werkdag te bespreken. Vanaf dat moment is het aftellen naar je eerste werkdag.  

Stap 5 – Je eerste werkweken  

Het is eindelijk zover! Je gaat starten in je nieuwe team. Vanaf je eerste werkdag is er een buddy aan je gekoppeld om je in te werken. Het digitale onboardingsproces zorgt ervoor dat je zorgvuldig wordt ingewerkt op je functie, maar dat je ook kennis maakt met je team en de organisatie. Je krijgt ook een introductietraining en je ontmoet dan andere collega’s die net zijn gestart. Samen met jou zorgen we voor een goede start in je nieuwe baan!