Typen vrijwilligerswerk

  • Maatje  

Als maatje ben jij verbonden aan één van onze cliënten. Jullie worden gekoppeld aan elkaar op basis van persoonlijke voorkeuren, interesses en de tijd die jij beschikbaar hebt. De invulling van de tijd met jouw maatje bepalen jullie uiteraard zelf. Sommige maatjes gaan regelmatig samen wandelen, tuinieren of shoppen. Anderen spelen een spelletje en drinken een kopje koffie.  

  • Locatievrijwilliger  

Je kunt ook vrijwilliger worden op één van onze locaties. Het is per locatie afhankelijk welke typen vrijwilligerswerk je kunt doen. Vind jij het leuk om mensen welkom te heten op één van onze inloopcentra en een gesprek met hen aan te knopen? Ben je muzikaal en wil je graag iets organiseren met muziek? Hou jij van koken en wil je meehelpen bij gezamenlijke maaltijden? Of misschien steek jij wel graag je handen uit de mouwen als klusvrijwilliger!  

  • Helpen bij (financiële) administratie  

Lijkt het jou leuk om cliënten te helpen bij het op orde maken en houden van hun (financiële) administratie? Deze hulp is een uitkomst voor onze cliënten! Veel van hen hebben schulden en vinden het spannend om enveloppen te openen. Jij geeft hen rust en vertrouwen door samen met hen door hun administratie te gaan.  

  • Kom in actie voor Ontmoeting 

Raakt de missie van Ontmoeting jou en wil jij graag op een andere manier actief betrokken raken bij ons werk? Bijvoorbeeld door acties te organiseren of door jouw kerk of school te betrekken bij ons werk? Kijk dan eens op onze uitgebreide actiepagina.