Uitgeverij ONTMOETING

  

Inhoud Principe Renderen

 

We trokken een kleine 5 maanden voorbereidingstijd uit voor deze uitgave. Het versnellen van het renderproces staat volop in de belangstelling. Kijk naar de honderden bezoekers van render Forums waarin "GPU" als een soort toverwoord wordt beschouwd. Het renderen met OpenCL en met de grafische kaart vraagt kennis van zaken van de gebruiker. Overweegt u een ander renderprogramma, bekijk dan deze uitgave aandachtig.

uitvoering: CD-ROM met PDF bestanden

Inhoud: 277 pagina's

• principe renderen 115 pag's
• render programma codes 50 pag's
• werkstations (hardware) 31 pag's
• NVIDIA product info 33 pag's
• literatuur beschrijving 36 pag's.

* geschiedenis grafische toepassingen 10 pag's

Heeft u ook al een keuze kunnen maken uit een renderprogramma?

Of leest u eerst de Principe Renderen uitgave?

Thea Render, Octane Render, Octane Render voor LightWave, IRAY NVIDIA, Mental Ray, KeyShot, Autodesk Cloud rendering, Twilight Render, Pixel2Life, Neon Project for Rhino, Artlantis Render, Artlantis Studio, Render[in], Mudbox Renderng, Lightwork Design 3D Render, AC3D, Aladdin4D, Bryce, Carrara, OpenRL, 3Delight, Brazil, Aqsis, RevUp Render for V-Ray cloud, FurryBall for Maya, Gelato, Maxwell Render, Lumen RT, Render Rocket cloud, Pixar Cloud Rendering (RenderMan), Felixrender, RenderCloud, Felixrender cloud for Rhino, ZYNC cloud for Maya, Indigorender, Lumion, Bunkspeed, Shaderlight cloud, SU-Podium, Shaderlight, Cloud Render Farm REBUS, Shade 3D, Sunflow, Turtle for Maya, YafaRay, Cinema 4D, BlenderCloud, Autodesk Maya, V-Ray for SU, Vue, Kerkythea, LuxRender, Renderstream cloud, Rendermonk cloud, Renderman-on-demand cloud, Rendermonk, Limitless computing cloud, HQueue on the Amazon cloud, Greenbutton cloud, Ffox Renderfarm cloud, Felix online rendering cloud, REFLEX for Revit, XLRender cloud, Stratus Farm cloud, Poser, Artisan, SpectralPixel, POV-Ray render etc.


• Render programma folder

Render programma PDF

• Render programma forum inzendingen

 

Voor iedereen die méér van zijn renderprogramma wil weten

Hoe ontwerp je een renderprogramma? Wat zijn de diverse render systeem mogelijkheden? Welke nieuwe opties zijn er in de software voor mij beschikbaar? Welke hardware moet ik aanschaffen om met nieuwe rendertoepassingen te gaan werken? Welke parallele kaarten zijn er op de markt en welke zijn direct toe te passen? NVIDIA is de marktleider op het gebied van grafische kaarten, lees er alles over in deze uitgave.

Voor wie is deze uitgave geschreven?

Voor iedereen die overweegt om een renderprogramma aan te schaffen. Of er al een gebruikt. Ook voor Forum lezers van de renderprogramma's biedt deze uitgave de noodzakelijke achtergrond informatie. Een renderprogramma is een complex geheel van algoritmes en wiskunde plus een gebruikersinterface. Met de besproken Open Source renderprogramma's nemen we u graag mee naar deze vaak gesloten en onbekende wereld en u kunt ze zelf ook gebruiken.

Render programma aanschaffen

Klik hier voor het stroomdiagram.

Groen = GRATIS

De programma codes en de literatuur in de vorm van originele PDF's en Power Point bestanden (170 stuks) zijn zeer uitgebreid en allemaal van de oorspronkelijke ontwerpers. Ze zijn bedoeld voor niet commercieel privé gebruik. Vandaar dan ook dat deze 'groene' afdeling geheel GRATIS in deze uitgave wordt bijgeleverd. U kunt ofwel de paarse, blauwe of Online uitgave bestellen. De laatste is zonder literatuur en wordt via internet aan u doorgestuurd.

Werkstations en NVIDIA

In 31 pagina's nemen we u mee naar de juiste keuze van aanschaf van een nieuwe computer of voor de uitbreiding van een bestaande computer. In het hoodstuk NVIDIA ziet u een compleet overzicht van het uitgebreide assortiment producten van deze fabrikant. Daarbij leert u om een juiste keuze voor een grafische kaart te maken.

Er is ook een Engelstalige uitvoering Render Principles beschikbaar.

naar boven