Perspectief tekenen

Windows / Macintosh / Linux

Online cursus perspectief tekeningen en ontwerpen maken

Prijs 15,00 incl. btw

Bestellen

U kunt deze bestellen door een E-mail te sturen. U ontvangt dan een bevestiging en betalingsvoorwaarden retour.

De basiskennis omtrent perspectief tekenen met potlood, stift, penseel of krijt. Een online leergang met veel handgetekende schetsen en voorbeelden over perspectief.

Aan de hand van een groot aantal foto's en tekeningen worden alle soorten van perspectief uitgelegd. Daarmee wordt de basis gelegd voor het zelf tekenen van perspectief tekeningen voor bijvoorbeeld interieur en exterieur.

Met een special over het tekenen van interieurs! De duur voor het bekijken van de pagina's bedraagt 1 jaar. Wilt u dat verlengen, dan kan dat tegen een gereduceerd tarief.

 

• Het zelf maken van perspectief tekeningen is niet ingewikkeld of complex. Er is een eenvoudig systeem om het te leren.

• In deze online cursus wordt u vertrouwd gemaakt met verdwijnpunten en verschillende soorten perspectief. En u kunt precies die soort perspectief uitzoeken die bij u het beste werkt. Voor interieur ontwerpers en voor architecten zijn er een groot aantal pagina's aan toegevoegd.

Stap voor stap maken we interieurtekeningen en gebruiken daarbij
de goede creatieve helft van onze hersenen.
Ook het materiaal gebruik komt uitvoerig aan bod.
 
"Schetsen met de hand, tastend bewegend met het potlood, spelend met kleuren, is en blijft een onmisbare basis in het ontwerpproces."
Jo Coenen, architect en Rijksbouwmeester.
 

naar boven